Колко пари има Слави? Има контролни органи в държавата, които знаят

...
Колко пари има Слави? Има контролни органи в държавата, които знаят
Коментари Харесай

Трифонов: Колко пари има Слави? Сеир и жълто любопитство -

Колко пари има Слави? Има контролни органи в страната, които знаят отговора на този въпрос. За останалите тази информация би била просто сеир и облекчаване на жълто любознание. 

Това разяснява водачът на " ИТН " Слави Трифонов, който не подава декларация за имуществото си в КПКОНПИ. 

Направени са ми доста инспекции и цялата информация е в ръцете на контролните органи, които са длъжни да съблюдават осъществяването на закона. При всичките инспекции не е намерено нищо нелегално и нищо неправилно. Аз съм платил санкция по тази причина, че не съм подал декларация, т.е. с неподаването на декларация съм предизвикал контролните органи да извършат инспекции, с което да открият нарушил ли съм закона. Не съм!, написа във фейсбук Трифонов. 

В метода, по който съм спечелил парите, които имам, не съм нарушил никакъв закон, платил съм си налозите и единствено ще отбележа, че всичко това се е случило пред очите ви, тъй като се е случило по малкия екран, разяснява той. 

Трифонов напомня, че Има Такъв Народ е върнала в държавния бюджет партийната дотация над 1 лева за глас. Понеже считам, че моралът е над закона, “Има подобен народ ” по закон би трябвало да получава дотация от 8 лв. на получен глас, т.е. откогато “Има подобен народ ” е дейна политическа партия, тя е трябвало да получи 4 229 032 лв. от вашите пари под формата на дотация. Защото подобен е законът. Обаче, по морал, беше извършен референдум, на който вие ясно се изразихте, че дотацията би трябвало да е 1 лев. И по тази причина ние сме върнали 3 755 528 лв. от вашите пари в държавния бюджет. Защото по този начин е морално, написа още Слави Трифонов. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР